Acasa » Artisti » Maria Radu

Maria Radu

Maria Radu

Contact Maria Radu

contact@profestmedia.ro

Impresar Maria Radu

Maria Radu este unica pe piata muzicala din Romania prin timbrul sau special, show-ul dinamic si o mare experienta live!
Puterea ei de transmitere si show-ul exploziv care poate dura pana la 2 ore fac din Maria o artista la alt nivel!
Piesele Mariei sunt pop cu influente rock, electro, funk, reggae: “Dorul”, “Pas cu pas”, “M-am indragostit un pic”, “Stay”, “Zbor”, “Miss everything”, “Dacia ta”…
S-a format pe scena alaturi de trupe mari, incepand cu varsta de 14 ani.
• In 1993, incepe colaborarea (ca backing vocal) cu formatia Directia 5.
• In 1995, colaboreaza cu formatia Timpuri Noi – canta in deschiderea concertului “Rockmania” cu Joe Cocker, Rod Stewart si Eros Ramazzoti. Participa la “Cerbul de aur”.
• In 1996, incepe colaborarea cu Romeo Vanica jr. si infiinteaza formatia Van Noizz (2 albume, numeroase hituri: “Vara in doi”, “Nu renunta” (prima piesa romaneasca care a ajuns pe locul 1 in top 50 Radio Contact), “Pas cu Pas”, “Iubire, bibelou de portelan”. Videoclipuri pentru piesele “Pas cu pas” si “De-atatea ori”.
• In 2000, colaboreaza cu Vank. Piesa “Langa inima mea, vine inima ta” devine hit si imnul indragostitilor (Valentine’s day)
• In 2004, ocupa locul II la Selectia Nationala pentru Eurovision cu melodia “All this time” (compozitie proprie).
• In 2006, apare primul album solo intitulat “M-am indragostit un pic”. Incepe turneu de promovare alaturi de 5 instrumentisti. Realizeaza videoclipuri pentru piesele “All this time”, “M-am indragostit un pic”, “Dorul”.
Asculta si tu…o altfel de muzica!

Booking Maria Radu

Inapoi sus