Acasa » Inchiriere echipamente

Inchiriere echipamente

Iti punem la dispozitie toate echipamentele necesare pentru un eveniment de neuitat

Scenotehnica si sonorizare

Dam sunet si culoare evenimentului tau, cu ajutorul echipamentelor noastre si a echipei de tehnicieni cu o experienta vasta in domeniu. Punem la dispozitie inchiriere echipamente scena si sonorizare interior si exterior, precum: schele, par led, mac-uri, hazer, spot de urmarire, proiectoare, gobo etc.

TV screen si touchscreen

Va punem la dispozitie o gama larga de plasme tv si ecrane touchscreen de diferite dimensiuni (24”, 27”, 43”, 46”, 49”, 55”, 65”, 68”, 75”), disponibile cu suport si alte accesorii. Produsele sunt recomandate pentru prezentari, conferinte, standuri expo.

Ecran LED scena

Inchiriere structura ecran LED scena, disponibila atat pentru evenimente indoor, cat si outdoor, conferinte, festivaluri sau orice alt tip de evenimente. Va oferim consultanta in alegerea ecranului cu LED pe care il doriti, solutii pentru structura de sustinere a panourilor.

Foto, video, livestreaming

Oferim solutii de live streaming ce presupun distributia live a evenimentului tau. Totul in timp real, pe tot globul. Se pot transmite live evenimente de lansare, targuri si expozitii, competitii sportive, evenimente speciale, concerte, traininguri, intalniri, emisiuni, lansare servicii sau produse si orice altceva doriti.

Decor și mobilier, evenimente

Iti punem la dispozitie serviciul de inchiriere mobilier si inchiriere elemente decor, potrivite pentru diverse evenimente sau expozitii, fie ca vorbim de o lansare de produs, conferinta sau un eveniment de gradina. Va oferim suport incepand cu scaune, mese de cocktail, canapea, birouri, mese, fotolii puf, mobilier standuri expo, ghirlande luminoase si asa mai departe.

Corturi

Oferim o gama larga de sisteme de cort pliabile ce pot fi personalizate pentru orice tip de eveniment.
Structura cortului este realizata din material metalic, iar husa este realizata din material 100% impermeabil. Dimensiuni diverse, de la corturi clasice de 3x3m, 6x3m pana la orice dimensiune si model, pentru orice tip de eveniment.

Solicitare ofertă

Pentru solicitarea unei oferte cu privire la inchirierea echipamentului trebuie doar sa ne contactati la numarul de telefon sau la adresa de email de mai jos:
contact@profestmedia.ro
Inapoi sus